Doi rusi au gasit un extraterestru mort!

Acest articol a fost citit de 420 ori!


Stire senzationala, extraordinara, in exclusivitate numai pe Macri’s Blog! Na ca m-am molipsit de la Dan Senzationescu! Două persoane din Siberia au anunţat că au găsit cadavrul unui extraterestru. Zona Irkutsk (din Siberia)  în care a fost găsit extraterestrul ar fi renumită pentru apariţia mai multor nave extraterestre.

Exista si un material video, binenteles, care face furori pe You Tube. Unde vedem un cadavru cu craniul mare, ochi bulbucaţi si trupul mic şi scheletic (seamana la descriere cu un personaj celebru pe care-l vad mereu la tembeliziuni, numele imi scapa acum…). „Straniu este că în apropierea trupului nu a fost găsită nicio navă„, a declarat unul dintre cei doi bărbaţi care au făcut descoperirea, adăugând că, cel mai probabil, armata rusă a făcut „curăţenie” (am citat din ziarul Adevarul).

Parerea mea este ca extraterestrul a ramas fara combustibil pe cand zbura deasupra Siberiei, fiind nevoit sa aterizeze. Armata rusa, fidela obiceiului pamantului, a aparut repede la un „change”.

-Ba, tu ce cauti pe-acilea cu troşcoleta asta? Ai nevoie de ceva: kalasnikoave, grenade, o motocicleta, un tanc ?
-As avea nevoie de niste combustibil, ar fi spus extraterestrul timid.
-Motorina?
-Nu, ceva mai tare –  a raspuns ET-ul, dupa ce a ascultat traducerea intrebarii in casca.
-Aha! Avem frate, ia de aici si gusta! Made in Rusia, din cereale curate, limpede ca cristalul, 40 de grade la umbra, n-ai vazut asa ceva pe planetele alea pustii de unde ai venit tu. Da doua canistre de 10 litri incoace. Pana le umplem, trage din bidonasul asta, ca ai nevoie dupa cum se vede. Esti cam cenusiu la fata, zau. Si gasim noi ceva sa ne dai la schimb, nu-ti fa probleme, suntem cioloveci de treaba.

Cand si-o fi revenit extraterestrul din betie, mare mirare o fi avut nemaigasind nici nava, nici ciolovecii pietenosi de pe Terra. Probabil atunci a realizat ca schimbase nava pe vodca, fara sa stie, la fel ca in bancul cu schimbatul locomotivei pe Transsiberian! Cat o fi mai  mai avut combustibil in canistre a mai rezistat, dar cand s-o gatat si acela a inghetat saracul in zapada.

Parerea mea ….

Acest articol a fost citit de 420 ori!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.