Senzational! Se intampla din nou! In exclusivitate doar pentru blogul nostru!

Acest articol a fost citit de 426 ori!

Centuristele de pe soselele patriei s-au revoltat din nou. Sindicatul profesionistelor de pe soselele patriei (SPSP) anunta un miting de protest, in fata guvernului, duminica, intre orele 01.00-03.00 a.m.! Dupa ce acum 3-4 saptamani fetele de pe centura au cerut sa li se spuna si lor “asistente TV” in loc de curve, acum vin cu noi propuneri. Vor ca pe langa asistente TV, sa li se spuna artiste, cantarete si parlamentare.

-Si noi, si cantaretele, si parlamentarele prestam cu gura, asa ne castigam painea. De ce sa ni se spuna noua curve, si lor altfel? Iar noi prestam in conditii grele, in mizerie si praf, ca Oprescu n-a facut si el o centura ca toti oamenii, pe 4 benzi, cu locuri de repaos, si benzinarii. Unde sa-ti mai clatesti si tu gura, intr-o pauza”– ne-a declarat revoltata Virginia P., una din fetele ce presteaza pe centura de sud a capitalei.

-Curve e alea de le-a plecat barbatii afara, la munca, asa a zis Ucu, pardon – dl ministru Rus, deci e oficial nu? De ce sa ne jigneasca toata lumea pe noi? Noi n-am plecat sa prestam la Bruxelles, la Parlamentul European, am ramas aici, in Romanica, sa le ridicam la romani ala…cum ii zice… PIB-ul!” – a adaugat Dulcineea M., colega cu Virginia.

-Daca tot sunt atatea curve in Romania, dupa cum zice guvernul, de ce nu ne baga si pe noi in ala, in COR, sa devenim si noi o profesie, sa avem carte de munca, sa semnam condica? Sa putem spune si noi ca plecam la servici’, cand ne intreaba cineva unde mergem, nu?” – ne intreaba, retoric, Pisicutza S.

Acest articol a fost citit de 426 ori!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.