Extraordinar! Senzational! In sfarsit se intampla!

Acest articol a fost citit de 414 ori!

Guvernul Ponta a gasit rezolvarea problemei legate de lipsa autostrazilor! Trebuia sa ne prindem de cand Romania s-a implicat in problema gazduirii celui mai mare laser din Europa, la Magurele. Solutia era atat de la indemana! In loc sa construiesti mii de kilometri de autostrada, cu 4 milioane, dar ce zic eu, cu 8÷20 milioane euro/km, mai bine vii cu o solutie revolutionara. Care este aceea?

Teleportarea!

Guvernul Ponta a declansat un proiect, care va schimba fata Romaniei. Ar fi bine sa schimbe si spatele, dar se pare ca nu sunt bani de ajuns. Asadar in loc de autostrazi vom avea statii de teleportare in fiecare localitate.

De ce nu s-a facut asta pana acum? Pentru ca nu banii lipseau, ci specialistii! Dar acum toti cei calificati in domeniul teleportarii au fost convinsi sa coopereze la acest proiect epocal. Si ma refer aici la romii din Ciocanesti, specialisti in disparitia obiectelor valoroase din toata Europa, la specialistii in evaporarea instantanee a lichidelor din judetul Vaslui, la tinerii specialisti in teleportarea banilor de pe card din Craiova, si ultimii de pe lista – cu voia d-voastra, la politicienii romani specialisti in transmutarea marilor averi din ‘’nimic”.

Pentru constructia cabinelor de teleportare gaborii din Ardeal vor executa un proiect clasic, rezistent la intemperii, prevazut cu uluce de tabla galvanizata pentru colectarea apei de ploaie. Proiectul a fost elaborat in comun de romii din Sintesti si Pecica, pornind de la forma piramidei energetice, si va avea cate 4 turnulete mici la colturi.
centrala
foto: www.evz.ro

In imaginea de mai sus dispeceratul de teleportare din judetul Ilfov.

Cu asa echipa nu putem sa dam gres!
Respect, guvernul Ponta!

*Am imprumutat titlul din ziarul…, din ziarul… Ma rog dintr-un ziar, nu mai stiu care, ca toate scriu la fel!

Acest articol a fost citit de 414 ori!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.