Macri's – FB vs Matrix

Acest articol a fost citit de 436 ori!


foto: www.npmjs.com

Propaganda PSD e in deruta totala! Nu stie pe ce sa mai marseze. Nu stie ce sa mai inventeze.
Aia cu Basescu s-a dus de multisor, nici antenistii nu o mai folosesc, decat sporadic. Plus ca personajul s-a distrus singur, in cateva luni, mult mai rapid decat ar fi putut dusmanii sai s-o faca.

Au incercat cu Soros, si le-a mers bine, pana cand au iesit in strada 300.000 de oameni, in 70 de orase. Atunci chiar si mintile mai simplute au inceput sa inteleaga ca e ceva putred in propaganda. Sa dai cate 50 de lei, la 300.000 de oameni, imprastiati prin tara, si in continua miscare, fara sa te repeti, ar cam trebui sa ai un aparat de dimensiunea ANAF!

Atunci si-au adus aminte de Iohannis, care chiar incepuse sa dea semne ca i s-a resetat softul, si i s-au incarcat bateriile. Problema este ca Iohannis le este tot asa de drag protestatarilor, ca un pantof gaurit cand ploua. A strans pe moment ceva simpatie, pana cand lumea s-a prins ca pescuia popularitate. Si ca doi ani i-a lasat pe baieti sa ne lucreze cum stiu ei mai bine. Deci si asta cade.

Si atunci de ce sa te mai legi? Pe cine sa mai dai vina prin manipulare?

Pe oculta mondiala, care vrea sa distruga tarisoara asta, sa ne fure Ardealul, in timp ce noi suntem la proteste? Nu prea mai tine nici asta, de vreme ce repetarea cu obstinatie a placii cu „ungurii vor sa ne fure Ardealul”, timp de peste 20 ani, a uzat atat de mult lozinca, incat nu mai e credibila. Vadim, Funar, si ceilalti patriozi petarda s-au cam dus. Iar satelitul PSD, Partidul Romania Unita parca-i zice, n-a luat decat 2% in alegeri. Nu mi se pare un procent ingrijorator, multe tari mari, pe care le invidiem, ar dori sa fie si la ele la fel.

Pe droguri si masinile de facut bani? S-a mai facut la mineriada, nu mai tine a doua oara.
Pe legionarii cu steagurile verzi? S-a incercat, dar majoritatea tinerilor nu prea stiu nici cine au fost legionarii, nici ce vroiau. Cum naiba sa-i faci sa se asocieze cu acestia? O distinsa doamna, parlamentar PSD, se plangea – pe FB, ca-i este frica de demonstratii, pentru ca in Romania nu s-a facut niciodata denazificarea! Doamna a studiat Istoria cu Ion Iliescu, fara indoiala.
Pe arma pshihotronica? Prea sofisticat pentru votantii proprii, dupa parerea mea. Plus ca cica arma e mare, necesita multa energie, si nu e mobila, n-ai cum sa-i urmaresti pe manifestanti pe strazi.

Atunci chiar ca e greu sa mai faci propaganda, pentru mintile simple, frate! Trebuie gasit ceva cu totul nou. Am vazut incercari! Mi-a placut una, in mod deosebit! Incepea cu chestii de genul asta: „Ce fel de demonstratii sunt  astea, fara lideri care sa iasa in fata, si sa-si asume meritul? Fara sa fie platite si fara sa fie manipulate de catre oameni/partide/organizatii? Fara organizare structurata, folosindu-se doar de retelele sociale? Si tot asa…”.
Concluzia care credeti ca era? Cine i-a dus pe oameni in strada, daca nu banul sau alti oameni? Antihristul! Logic, nu?

Brrr, m-au luat fiorii fara sa vreau! Noroc de comunicatul BOR, care se replia cu intarziere, ca de obicei, si aproba dreptul la opinie. Biserica e cu noi! Piei, Necuratule! Asadar, Dumnezeu ne-a dat sa traim vremuri interesante! Va amintiti ce faceam acum 30 ani, iarna,  cand afara erau minus 5 grade,  si in casa plus cinci, dupa ora 18.00? Regretati respectivele vremuri?
Si, la final, tin sa transmit, si pe aceasta cale, cele mai sincere urari de bine si bunastare tovarasului… , tovarasului… , domnului  Mark Zuckenberg, pentru ca – dandu-ne reteaua – ne-a dat sansa sa nu ramanem prinsi in matrice!

P.S. Am uitat-o pe aia cu multinationalele, e in derulare. Sa o lasam sa se coaca, sa vedem pana unde merge. Deocamdata port-drapelul e  Tariceanu. A carui avere (partea vizibila), a fost construita pe seama unor multinationale franceze.

Acest articol a fost citit de 436 ori!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.