Cum se spune idiot pe bulgareste?

mamaia
Superba sinceritatea  dezarmanta a unui IDIOT prezentat pe 2 Mai la stirile Pro Tv, in timp ce concasa ca un infometat din Namibia care n-a vazut mancare de 5 ani! (scuze, Namibia!).
Individul si cu alti vreo 10 tovarasi beau si mancau ca disperatii intr-o carciuma de la un  „all inclusive”‘ bulgaresc, de la Nisipurile de Aur. Erau grogy dar continuau sa o faca. La vederea camerei de luat vederi pe imbecil l-a apucat nevoia de comunicare, s-a trezit ca ar vrea sa fie vedeta si a inceput sa declare cu un tremolo induiosator in glas:
– Exceptional! Am o afacere in Mamaia, dar aici ma simt cel mai bine!
Cum naiba sa  nu te simti bine, cand afacerile din Mamaia sunt cladite toate pe principiul: „Cum sa-i facem la buzunare pe cati mai multi fraieri de romani, fu*u-le muma-n cur de ratati, ca nu mai vin asa multi ca-n alti ani?”, iar la bulgari indivizii aplica  principiul: „Hai sa bem si sa mancam cat mai mult pe bani putini, de la idiotii astia de bulgari, care au luat teapa cu noi, sa-i bagam in faliment, sa vina fraierii de romani la anu la noi,la Mamaia, sa-i tepuim!”.
Dupa fata de ospatar a individului chiar cred ca avea afacere in Mamaia, stiut fiind modul in care s-au privatizat locatiile de pe litoralul romanesc, majoritatea date baietilor cu 4 clase, dar care ciripeau frumos la Securitate!
Huuooooo!  La munca, mai trogloditilor! Invatati sa faceti turism, daca ajunsi la gara ati reusit totusi sa va urcati in tren!

Please follow and like us:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.