Cum se spune idiot pe bulgareste?

Acest articol a fost citit de 436 ori!

mamaia
Superba sinceritatea  dezarmanta a unui IDIOT prezentat pe 2 Mai la stirile Pro Tv, in timp ce concasa ca un infometat din Namibia care n-a vazut mancare de 5 ani! (scuze, Namibia!).
Individul si cu alti vreo 10 tovarasi beau si mancau ca disperatii intr-o carciuma de la un  „all inclusive”‘ bulgaresc, de la Nisipurile de Aur. Erau grogy dar continuau sa o faca. La vederea camerei de luat vederi pe imbecil l-a apucat nevoia de comunicare, s-a trezit ca ar vrea sa fie vedeta si a inceput sa declare cu un tremolo induiosator in glas:

– Exceptional! Am o afacere in Mamaia, dar aici ma simt cel mai bine!

Cum naiba sa  nu te simti bine, cand afacerile din Mamaia sunt cladite toate pe principiul: „Cum sa-i facem la buzunare pe cati mai multi fraieri de romani, fu*u-le muma-n cur de ratati, ca nu mai vin asa multi ca-n alti ani?”, iar la bulgari indivizii aplica  principiul: „Hai sa bem si sa mancam cat mai mult pe bani putini, de la idiotii astia de bulgari, care au luat teapa cu noi, sa-i bagam in faliment, sa vina fraierii de romani la anu la noi,la Mamaia, sa-i tepuim!”

Dupa fata de ospatar a individului chiar cred ca avea afacere in Mamaia, stiut fiind modul in care s-au privatizat locatiile de pe litoralul romanesc, majoritatea date baietilor cu 4 clase, dar care ciripeau frumos la Securitate!

Huuooo!  La munca, mai trogloditilor! Invatati sa faceti turism, daca ajunsi la gara ati reusit totusi sa va urcati in tren!

Acest articol a fost citit de 436 ori!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.