Bloggări-m-aș și n-am cui…

Acest articol a fost citit de 621 ori!

Măi nu știu cum dracu’ mi-au dat ăștia autorizația de blogger în 2010? M-am băgat în chestia asta și eu ca țăranul, ca să scriu despre bunici și părinți, despre mine și-ai mei, despre ce cărți și filme mi-au plăcut. Plus ceva chibițări pe teme de istorie. Ba am mai scris și ceva umor ingineresc, din ăla gen „Ars Amatoria” de odinioară. Cine are peste 50 ani, va înțelege despre ce este vorba. Bașca vreo două-trei articole despre asigurări. Talmeș-balmeș, clar!

De unde naiba să știu eu că și la blogging e cu socoteală? E cu stil. Adică trebuie să ai „expertiză” într-un domeniu, atestată cu diplomă! N-ai? Nu te bagi, coane.

Adică mai pe înțelesul cititorilor: ai absolvit Academia de Arte Frumos Mirositoare? Poți fi blogger de beauty! Ai diplomă de părinte? Dacă da, poți fi blogger de parenting! Ai diplomă că n-ai făcut niciodată vreun sport? Ok, atunci ești calificat pentru blogger sportiv. Ai cel puțin două divorțuri la activ? Bine, vii cu certificatele și te atestăm ca blogger de sfaturi maritale. Ai cel mai tare smartphone de pe piață, și intenționezi să-l schimbi deja peste 3 luni? Bloggul tău zis de IT va avea trafic la greu.

Cum naiba m-am strecurat eu în blogging doar cu diplomă de inginer?
Și, mai ales, ce diplomă ți-o fi trebuind ca să fii blogger de food&drinks? Că văzui un articol că se caută mulți bloggeri din ăștia…
Mă rog, greutatea m-ar recomanda din start. Experiența în licori bahice, poate. Dar de unde iau „carte”, ca să am și eu „parte”? Și dacă se cer și recomandări de la 3 persoane?
Greu, băi nene…

P.S. Oare unele bloguri n-ar trebui sa aiba „P”-ul de la publicitate pe frontispiciu?

Acest articol a fost citit de 621 ori!

Please follow and like us:

0 Replies to “Bloggări-m-aș și n-am cui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.