Parerea mea… – Suntem un popor de obsedati sexual ?

Acest articol a fost citit de 369 ori!

Ma uit sporadic la televizor, de cele mai multe ori pe canalele de dejectii stiri. Mai ales pentru a vedea daca ne mai chinuie canicula multa vreme in Romania. Ei bine am observat ca in domeniul stirilor despre vreme avem o problema mare. Probabil toti cameramanii sunt barbati (lucru normal nu, camera+man). Probabil ca sunt si putini si din cauza asta stau mult plecati de pe  acasa. Iar cand ajung si ei  la un strand, sau pe litoral, sa filmeze canicula, nu se mai pot abtine.

Asa ca in timp ce vocea reporterei se aude explicandu-ne cum e cu soarele si pericolele sale, pe ecran vedem sani dezgoliti de dudui, mai frumosi sau mai putin frumosi. Cameramanul intrecandu-se in  a gasi astfel de imagini nude. Probabil pentru a ilustra cat de mare este caldura la mare, de nu poti suporta nici sutienul pe tine! Cand simte ca nu e suficient de convingator, “artistul” video trece la femeile care stau pe cearceafuri. Mai dezbracate si cu picioarele de regula desfacute. Si tragand ca din intamplare si cate un stop-cadru pe zonele inghinale ale doamnelor respective. Totul fara sa se intrebe daca incalcarea intimitatii unei  persoane – care nu te-a invitat sa o filmezi – nu e un gest deplasat pentru niste profesionisti.

Cum pe televiziunile  straine n-am vazut genul asta de imagini, incep sa cred ca suntem un popor de obsedati sexual. ce nu rateaza nici o ocazie sa vada niste sani dezgoliti sau niste picioare feminine expuse la soare. Asta pentru ca daca ar fi fost numai obsesia cameramanilor respectivi, imaginile deplasate ar fi putut disparea foarte usor la montaj. unde cele mai multe angajate sunt femei !

Acest articol a fost citit de 369 ori!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.