Alba-neagra la Posta Romana!

Acest articol a fost citit de 404 ori!

Hotarat lucru, Posta Romana nu se mai face bine! Ma agit sa trimit un pachet la Brasov. Nu foarte greu, dar destul de voluminos. Intru cu cersitul in vreo 2 alimentare carora le sunt client fidel, si gata – capat o cutie de carton exact de marimea necesara. Seara pun lucrurile in cutie, scriu adresele pe ea cu markerul si o bandajez cu banda adeziva ca pentru Romania, stiut fiind cum se poarta angajatii Postei cu coletele clientilor.

A doua zi ma prezint la ghiseul de colete al Postei. O duduie (folosesc intentionat termenul!) imi da formular de CP, asteapta sa-l completez cap-coada, ma pune sa pun coletul pe cantar. Dupa care se uita la mine cu mila/dispret/desconsiderare si-mi spune:

-Nu pot sa va expediez coletul asta.
-De ce, intreb mirat? E prea greu?
-Nu, dar noi nu facem reclama la Dobrogea!

Si vazand ca ma uit la ea complet debusolat, mi-arata pe cutie intr-o parte sigla si denumirea Dobrogea SA, fabrica de paine si biscuiti din urbe.

-Trebuia sa luati o coala mare, alba neaparat, si sa-l inveliti, apoi sa-l asigurati cu sfoara legata cu noduri, sau – daca chiar nu aveti sfoara, cu banda adeziva! Asa trebuie sa arate un colet postal.

Va dati seama ca m-am aprins.

-Nu prea inteleg cu reclama asta, cum este? Imi pozati coletul si-l puneti pe pagina de FB a Postei? Aveti camere de luat imagini in vagoanele CFR si transmiteti live transportul? Eu trimit coletul la cineva, la Brasov, nu la concursul de frumusete al coletelor albe. Nu vreti clienti, care-i problema?
-Eu vreau, dar nu vrea Posta!
-Aha! M-am luminat. Deci va apropiati de faliment, dar nu vreti clienti. Nu sunteti in stare sa trimiteti un colet, in schimb va faceti banca si broker de asigurari! Cand o sa inchideti pravalia, sa va amintiti de toti clientii de care va bateti joc. Faliment placut!

Plin de draci plec la munca. Vorbesc, printr-o colega, cu baiatul de la firma de curierat cu care lucram. Imi poate trimite un colet? Sigur ca da, vine raspunsul. La ora 16.00 cand vine dupa plicuri o sa-l ia. O sa-l cantareasca, si maine o sa-mi spuna cat costa.

A doua zi pe la 15.00 ma suna destinatarul sa-mi spuna ca a primit coletul. Pe la ora 16.00 trece si baiatul de la curierat, sa-mi ia banii!

Pe acelasi subiect cititi si: http://adevarul.ro/news/bucuresti/cum-descarcate-bucuresti-coletele-trimise-posta-romana-angajatii-arunca-masina-1_54c889ac448e03c0fd079e3c/index.html
foto: www.adevarul.ro

Acest articol a fost citit de 404 ori!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.