Macri’s – Plaja nu e scrumieră!

Acest articol a fost citit de 473 ori!

Despre cei de la Mare Nostrum am mai scris doar accidental, atunci când vă spuneam că ei sunt cei ce colectează ulei comestibil ars. Ulei care reprezintă o mare problemă dacă este aruncat pe scurgerea de la chiuvetă sau direct în natură, precum și pentru sănătatea voastră. Acesta duce la poluarea pânzei freatice și chiar a apei pe care o consumăm. Un litru de ulei alimentar uzat poluează un milion de litri de apă, atât cât consumă un adult în 14 ani de zile. https://ongmarenostrum.wordpress.com.

E
Astăzi am participat la un eveniment al lor, care m-a impresionat la fel de mult ca și reciclarea uleiului ars în biocombustibil. Este vorba de atenționarea tuturor fumătorilor de pe litoral, referitor la faptul că “Plaja nu e o scrumiera”! Ca să ilustreze acest lucru, tinerii inimoși au confecționat un covor din chiștoace de țigări, strânse vă puteți imagina voi de unde. Covor care a fost ilustrat cu hashtagul: #plajecurate, și afișat spre vedere trecătorilor.

A

Acțiunea a fost completată de prezența unui număr mare de scafandri constănțeni. Care -în ziua lor liberă – au venit să participe la curățarea de mizerie a zonei stâncilor de lângă Cazino.

D
Și când spun mizerie, iată la ce mă refer:

C
Trecând peste starea jalnică a Cazinoului sus pomenit, subiect de telenovelă politică deja, nu pot să nu mă întreb cum ar arăta zona, precum și plajele, dacă ar fi în administrarea Consiliilor Locale din Cluj, Brașov sau Timișoara?

H
Evenimentul a beneficiat de suportul foto-video al băieților de la Celebris, parteneri tradiționali Mare Nostrum.

B
Poate ar trebui să participați și voi la astfel de evenimente, pentru a-i ajuta pe cei care vor să schimbe fața orașului și a plajelor. Distruse după prea mulți ani de administrație coruptă și nepăsătoare.

F

Acest articol a fost citit de 473 ori!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.